BANANSNEGLE


tray-984042

Tid til noget usundt 🙂

Jeg bagte disse her til ungerne den anden dag… de havde legekammerater pĂĄ besøg, og vi lavede en hyggetime med frisk frugt og hjemmebag.

mar 02 - 1

 

BANANSNEGLE

Det skal du bruge:

25 g gær

2½ dl vand

1 dl kærnemælk

1 spsk. smeltet smør

1 tsk. salt

2 modne bananer

100 g grahamsmel

400 g hvedemel

Fyld:

2 spsk. smeltet smør

3 tsk. vaniljesukker

3 tsk. kanel

Sådan gør du:

Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt kærnemælk, smør, salt, mosede bananer og grahamsmel.

Tilsæt lidt af melet og ælt dejen godt igennem. Resten af melet tilsættes gradvis til dejen, indtil den er blank og smidig.

Lad dejen hæve tildækket i 30 min.

Rul dejen ud til ca. 35 x 35 cm. Smør smør på i et tyndt lag. Drys vaniljesukker og kanel ud over dejen, som herefter rulles sammen.

Skær dejen ud i 15 stykker og sæt disse på en bageplade med bagepapir. Husk at folde enderne ind under sneglene og lad dem efterhæve i 20 min.

Bag dem i en forvarmet ovn ved 200° varmluft i ca. 12 min. Lad de færdigbagte kanelsnegle afkøle, inden de evt. pyntes med glasur og krymmel.

IMG_5223

Veras Veranda

Jeg er mor til 4 - nogens kone - og selvstændig. Mange bolde i luften, giver muskler til hjernen og et behov for at holde hovedet koldt og tankerne fokuseret. Jeg elsker engagerede, passionerede mennesker, initiativ og espresso-kaffe i store mængder. Der er ikke meget jeg ikke har prøvet - men hellere fortryde noget jeg har gjort end noget jeg ikke har gjort.

You may also like

TIRAMISU

TRÆSTAMMER

LEAVE A COMMENT

Veras Veranda

Jeg er mor til 4 - nogens kone - og selvstændig. Mange bolde i luften, giver muskler til hjernen og et behov for at holde hovedet koldt og tankerne fokuseret. Jeg elsker engagerede, passionerede mennesker, initiativ og espresso-kaffe i store mængder. Der er ikke meget jeg ikke har prøvet - men hellere fortryde noget jeg har gjort end noget jeg ikke har gjort.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig her og fĂĄ en mail hver gang der er nyt pĂĄ bloggen!