Tid til mere sundt – og det spirer.
Hjemme hos os elsker vi at prøve noget nyt. Og ofte savner vi det vi ikke kan få 🙂
Den sidste tid har jeg savnet nye lækre sprøde og velsmagende indslag til min salat. Jeg elsker en frisk sprød salat – men det kan hurtigt blive meget ensformigt.
Men så kom jeg i tanke om at i gamle dage (da jeg var lille) lavede min mor bønnespirer i køkkenet i sådan en firkantet grøn plastikkasse i lag. Smart!
Det fik jeg så lyst til at prøve, da vi ikke, omkring hvor vi bor, kan få forskellige spirer. Nu er der ikke langt fra tanke til handling i vores lille familie, så jeg fandt en helsekostbutik, som lå inde med en smart rund spirekasse.
Den har nu fået plads på køkkenbordet – og de første spirer er i gang.
Vi kender alle sammen de almindelige spirer.
Men jeg har kastet mig ud i at lave af alle mulige og umulige frø.
Denne første gang laver jeg sojabønnespirer, rød linse spirer og radisespirer. Jeg elsker radisespirer. Næste gang skal jeg prøve sennep, lucerne og måske?
Tænk på alle de skønne mix af salater man kan lave.
Der er mange steder I kan købe en spirekasse – så kom bare i gang.. det er sundt og nemt… på mellem 3-5 dage er der friske skønne og ikke mindst sunde spirer.
Derfor kan spirer støtte din krops naturlige sundhed. Friske spirer er også nemmere at fordøje end kogte frø og bælgfrugter. Derfor fylder spirer dig med ren, naturlig energi.